Sommarfint från Plümo

Fina sommarsaker hittar du på Plümo.

image434image435
image436image437image438image439

Botaniska smycken

Nic Bladen gör fantastiskt vackra smycken inspirerad av naturen. Titta in på hans hemsida och beundra hans skapelser. Här får du några smakprov ur hans smyckeskollektion.

image430

image432image433

Room Services Homes

Jag är svag för allt som påminner om träd och kvistar, jag är svag för grönt och turkost porslin och jag är svag för snäckor så tala om lycka när jag tittade in på Room Service Homes hemsida.

image426image427image428image429

Roligt från Popplopp

Hittade denna sidan genom en annan blogg och jag måste bara ha med den i min med så jag inte glömmer bort den. En av mina vänner ska ha barn runt jul och jag hade tänkt pyssla ihop något personligt och klarar jag inte av det måste jag köpa följande barnvagnsmobil från Popplopp. Den är ju bara sååå söt....

image425

Snygga skor

Fyndade lite skor häromdagen på rean. Halva priset var det på båda paren så jag är supenöjd med mitt inköp. Skorna är inköpta från Trampolin.

image423image424

Snyggt i svart

Letar du efter nya snygga möbler i svart? Titta då in på Himlen Runt Hörnets hemsida, där du hittar bland annat följande möbler.

image418

image419
image421

Bokhylla med inspiration från Tetris

image416
Smart och snygg bokhylla där skaparna har hämtat inspiration från spelet Tetris.
Bokhyllan består av fem olika delar som du kan bygga ihop till den form du vill ha. En bra idee att efterapa och bygga själv kanske? Vill du titta närmre på bokyllan så hittar du den på Brave Space Design,
www.bravespacedesign.com/product_tetrad.php

Vill du efterapa så hittar så har du måtten på de olika delarna nedanför :)

image417

Mer lampor

Många fina lampor hittar du på Ilvas hemsida, www.ilva.se. Här nedan ser du några av lamporna som tilltalar mig extra mycket.

image411image412
image413

image414image415


 


Storelight

Följande fina lampor hittar du på www.storelight.se

image405  image406
image407  image408

Förvaring i vitt

Snyggt förvaringssystem för de med mycket plock hittade jag på www.magisdesign.com. Titta in på deras sida och du hittar mängder av snygga designmöbler och accessoarer.

image404


Tv möbel

Jag och min pojkvän behöver fräscha upp vår lägenhet och vi behöver framförallt skaffa oss en ny tv-bänk. Jag hittade följande bänk/skänk på www.daviddesign.se och den är verkligen perfekt.

image403


Rustik keramik

Vacker och rustik keramik gör Agneta Livijn. Lite smakprov finner du nedan och mer av hennes produkter finner du på hennes hemsida www.livijn.com.

image399image400
image401image402

Bröllop?

image397image398

Går du i bröllopstankar? Dessa söta fåglar som Ann Wood har designat kan du köpa och pryda din tårta med. Hennes hemsida med mer söta fåglar hittar du på:
www.annwoodhandmade.com


Min pysselblogg

Jag älskar att skapa så mycket av min fritid går åt till olika pysselprojekt. Titta in på www.johannadesign.blogspot.com så får du se lite av det jag har gjort. Välkomna :)


image394

Klädhängare av en gran!

image391

Just nu följer jag Sommartorpet med Ernst. Han har så många roliga ideer. Att ha exempelvis sten längs väggarna inne i sitt hus är ju så läckert, men passar kanske inte alla. För ett avsnitt sen gjorde han en klädhängare av gran och en sådan ska jag göra när jag och min pojkvän har renoverat vår lägenhet.
Hur gjorde han då? Jo, han tog en gran, sedan klippte Ernst av alla grenar men sparade några som stack ut 15-20 centimeter. Därefter tog han bort all bark från granen. Därefter är det bra om man låter granen torka någon vecka och därefter behandlar man den. Man kan göra som Ernst att måla den vit eller så kan man bara lacka den.


image393

Informationen och bilderna är hämtade från Svts hemsida

Lite blommor i värmen?

image390

En sådan här borde jag ha när jag sitter och uppdaterar min blogg. Designen på den passar ju dessutom mig ypperligt, eftersom jag för tillfället arbetar med blommor :) Den roliga fläkten hittar ni på,
www.iwantoneofthose.com

Annorlunda soffbord

image389

Detta annorlunda soffbord är tillverkat av balinesiskt teakträ. Många bali river sina trähus och bygger murstenshus istället. Excel som är en dansk designfirma köper upp det gamla trä materialet, sätter ihop det till bordskivor och monterar sendan stora industrihjul på dem. Visst blir resultatet snyggt?! Jag gillar det gamla slitna mot det moderna.
Excels hemsida hittar du här, www.excel.dk