Lindform

Lite inspiration från Lindoform.....

image357
Handgjorda lotusblommor och blad på långt skaft i koppar.


image358
"Pebbles" minivaser i keramik, vita, 3 storlekar.


image359
"Pebbles" minivaser i keramik, mörkbrun med vita streck, 3 storlekar.

Fint från Asos

Lite snygga kläder från Asos kanske? Dessa hade jag gärnat velat ha i min garderob.
Du hittar allt på
http://asos.com

image350


image351


image352

image353

image354

image355

image356

Inspiration från Designtorget

Lite inspiration från Designtorget kanske?
Alla bilder och all text är hämtat från deras hemsida,
http://designtorget.se

Pip till petflaskan
image344
Pipen Versodiverso har samma gänga som locket till en petflaska. Skruva av locket och skruva på pipen på petflaskan och vips har du en vattenkanna! Formgivaren fick första pris för pipen i en tävling som anordnades av Designboom Re-think/Re-cykle. Och gruntanken är så klart att vi ska återanvända våra petflskor. Finns i färgerna blå, rosa, grön och röd.

Design Nicolas Le Moigne
 


Telefonlur till din mobiltelefon.
image345
Med kultringande Hulger p* phone kan du på ett moderiktigt sätt ringa "oldstyle".... Den t o m sparar dina hjärnceller!!! Tester har vistat att HULGER minskar strålningen på hjärnan med 95%!!! Du kopplar in P*Phone lika enkelt som en "handsfree". Det ingår adapters till de flesta mobiltelefoner som används i sverige i dag. Finns i färgerna: vit, röd, svart; grön och rosa.

Design Nicolas Roope



Väskkrok
image346
Var smart och håll koll på väskan när du är på resturanger och caféer. Hang-a-round är en portabel väskkrok för ökad säkerhet.

Design: Helena Löfgren



Fönstermönster
image347
Underbart att kunna stänga ute grannarnas insyn med ett par pelargoner. Statisk film att fästa som insynsskydd på fönster eller att mönstra kakel, -speglar med eller vad du vill! Finns i tre olika mönster. Flinga, Flora och pelargon.
Så här gör du: Spaya ytan med en blomspruta fylld med vatten blandat med en droppe diskmedel. Klipp till önskad storlek och ta bort skyddspappret. Pressa bort eventuella luftbubblor när filmen är på plats med en trasa eller fönsterskrapa. Klart! Mått på rullen: 34x98cm.!
 
Design: Sofia Löfstedt och Johanna Lindgren



Halksockor
image348

Skriv texter eller rita mönster i egen design. Torka över natten och du har ett par personliga strumpor! Perfekt sätt att skilja dina barns strumpor från andras på dagis. Slitstarka svensktillverkade i 80% merinoull 20% polyamid Frottéstickade i fuktavstötande mjuka och värmande Tål tuffa tag och klarar av 60 graders tvätt. Pennan räcker till tre par strumpor Finns i rött eller grått och i fyra olika storlekar från 19-31.

Design Susanne Wallnér




Nyckelring med korkskruv
image349
Perfekt eftersom nycklarna alltid är med. Hur många gånger har man inte varit i en situation med mys, ska öppna flaskan och glömt korkskruven, nu ett minne blott!