Vackra teer...

Sencha kan du beställa ekologiska teer. De säljer bland annat te med märket Pukka med ayuverdiska egenskaper. Här ser ni några teer ur deras sortiment. Besök deras hemsida för mer.

image488 image489image490

Clarity: En skarp ton av ingefära och citrongräs livar upp dina sinnen och glittrande färger tar över den grå vardagen.

Detox: Anis och fänkål är seriösa örter med detox egenskaper. Detta är teet som bränner dina gifter och stödjer din naturliga matsmältning.

Relax: Avslappning på påse. Den balanserade blandningen av kamomill och fänkål får dig att släppa taget. Ett te för lugna sinnen

Snack Hat

image483image486


Favoritsaker hittar du denna smarta Snack Hat att ha till dina fester. Den sätts ovanpå glaset och i mitten är det hål för ditt sugrör. Nu kan du mingla runt med din drink och ditt snacks och fortfarande ha en hand fri. Perfekt!!

Blommor och blad

Titta in på Studio Tord Boontje, de har underbara ting inspirerat av blommor och blad. Där hittar du bland annat denna underbara matta som jag VILL HA :)

image482


Jacka till ditt äpple

image481

Följande söta jackor hittar du på
Rose and Radish hemsida för din frukt. Används som prydnad eller för att skydda din frukt från stötskador i din väska. Jag tycker de är helt underbara, och hade jag kunnat sticka så hade jag gjort en dirket.